Tisztességtelen vagyonok

Tisztességtelen módon szerzett vagyonok


"... kezében egy aranypohár vala, tele útálatosságokkal és az ő paráznaságának tisztátalanságával," (4. vers).

Róma gonoszságok árán tett szert a gazdagságra, mivel az "aranypohár" telve van "utálatossággal és az ő paráznaságának tisztátalanságával".

A római katolikus egyház vagyonának nagy részét az inkvizíció szerencsétlen áldozatai vagyonának elkobzásával szerezte. Még a halottakat is kiásták, hogy bíróság elé állítsák őket, és a vagyonukat elvette az egyház az örökösöktől.

Róma vagyonának másik forrása az üdvösség áruba bocsátása volt. Ez a gyakorlat még ma is folytatódik - ott nyíltan, ahol a katolicizmusnak nagy a befolyása, ahol pedig kisebb befolyással bír, ott burkoltan.

Az evangélium ilyen elferdítése mellett, minek következtében milliók kerültek tévútra, a korrupt bankügyletek, a kábítószer-kereskedelemből származó pénzmosás, hamis értékpapírokkal való kereskedelem és maffia-ügyletek is megtalálhatók (amit a rendőrségi és bírósági jegyzőkönyvek teljes egészében bizonyítanak) azok között a tevékenységek között, amit a Vatikán és annak képviselői hosszú ideje gyakorolnak az egész világon.

A római katolikus egyház messze a leggazdagabb intézmény a világon. Jézus azt mondta követőinek, hogy ne a földön gyűjtsenek kincseket, hanem a mennyben. A római katolikus egyház nem engedelmeskedett ennek a parancsnak, és hihetetlen mennyiségű kincset halmozott fel.


<< Előző    Következő >>    

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el