.

Szeretetnepper

 

Neked is van még esélyed!

.Ajánlom figyelmedbe a SZERETETNEPPER című kb. fél órás filmet, ami arról szól, hogy még nem késő, és neked is van még esélyed újrakezdeni, visszafordulni, rálépni arra az útra, amely az Életre visz. 

"Készült egy nagyon figyelemreméltó alkotás, amely kicsit kilóg a hazai filmes mezőnyből: színvonalas és üzenetében nagyon erős hatású" - vélekedett Gesztesi Károly színész, a Szeretetnepper című film narrátora. A film egy testvérpár - egy maffiavezér és egy lelkész - történetét dolgozza fel nem mindennapi módon.

Nincs megszokott hepiend, nincs kiszépítve semmi, a végén lemegy a monológ, az élet megy tovább - de felvillan egy menekülési lehetőség abból a durva mechanizmusból, ami sorra darálja be az embereket egymás után. Kell ilyen filmeket csinálni, nekem az különösen érdekes, hogy szinte dokumentumjellegű az egész, tehát minden trükközés nélkül mutatja be a valóságot. Mintha nem is lenne kamera, mintha ott lennél a helyzetben, annyira ügyes az operatőri munka, és a film ettől tud hatni" - állítja Gesztesi.

Király Márk, a film főszereplője szerint minden adott volt a hitelességhez: például a filmben a Corleone jobbkezét játszó amatőr színész a valóságban is az ukrán maffia délvidéki főnöke volt, aki időközben keresztény hitre tért.

***

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el