Árnyas Oldal

Az Élet Árnyékos Oldalán


Mottó:

"Mert mit használ az embernek, ha mind e világot megnyeri is, önmagát pedig elveszti vagy magában kárt vall?" (Lukács 9:25)


Az életünk olyan, mint egy nagy utazás.

Megszülettünk, felcseperedtünk. Otthon, család, iskolák, kinek mi jutott, vagy mire volt képessége. Majd a munka világa. Esetleg házasság, család, gyerekek. Sikerek, kudarcok; szegénység vagy gazdagság. Kinek így, kinek úgy. Sokszor teljesen különböző életutak. Azonban van egy közös bennük. Mindannyian az élet árnyékos oldalán kezdtük el életünket.

Ahogy haladunk előre az élet rögös útján, rájövünk, hogy a minket körülvevő világgal valami nagyon nincsen rendben, s ez a mi életünkbe is óhatatlanul beszivárog, s bennünk hagyja lenyomatát. S ha őszinték vagyunk magunkkal szemben, rá fogunk döbbenni, hogy a mi életünkkel szintén valami nagyon nincs rendben. Még a jó szándékaink, csodás terveink ellenére is az Élet Árnyékos Oldalán élünk.

Azonban nem kellene ennek így lenni. Azért van ez így, mert ugyan "a világosság eljött a világba, de az emberek jobban szerették a sötétséget, mint a világosságot, mert a cselekedeteik gonoszak voltak." (János evangéliuma 3:19) 

***

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el