Irodalom

Felhasznált (vagy inkább kiollózott) irodalom


1. és 13. fejezetek: Dr Tóth Tibor: Tudomány és hit. Új Exodus 5. szám 1991/1

2. fejezet: Dr Tóth Tibor szóban elhangzott előadása alapján, és Dr. Tóth Tibor: Tudomány, Hit, Világmagyarázat (Sprinter kiadó 2005 Budapest)

3. fejezet: Henry M. Morris: Kreacionizmus A teremtéselmélet, Keresztény Ismeretterjesztő Alapítvány, Budapest, 2000, Evolúció vagy teremtés c. fejezete

4. fejezet: Dr Tóth Tibor szóban elhangzott előadása alapján

5., 14. fejezetek ill. 6. fejezetből az Elégtelen tárgyi bizonyítékok, Neo-darwinizmus: kísérletek az evolúcióelmélet megmentésére és Az Özönvíz bizonyítékai a kőzetekben és kövületekben c. alfejezetek: Dr. Tóth Tibor: Tudomány, Hit, Világmagyarázat (Sprinter kiadó 2005 Budapest)

7. fejezet: Dr. Tóth Tibor: A radioaktív kormeghatározás problémái. Új Exodus 8. szám 1992/2

6. fejezetből a Majomemberek?, Kortársaink a dinoszauruszok? és a Kövületek, amelyek "kilógnak a sorból" c. alfejezetek, továbbá a 8., 9., 10., 11. és 12. fejezeteket Don Batten (szerk.) - Ken Ham - Jonathan Sarfati - Carl Wieland: Kérdések a kezdethez, A teremtés logikája (Evangéliumi kiadó. https://www.pardi.ro/evkiado/kk/index.html) című könyvéből ollóztam ki.


<< Előző

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el